Agrármarketing Centrum – egy ügynökség a magyar borexport szolgálatában

cover

Döntősök

Nádházi Norbert

Baráti borozásból a gall kakas megtépázása

Olvasd el!

Silye Sándor

A magyar bor igéje, igézete

Olvasd el!

Somogyi Gergely

Kilenc év Tokaj: Borok, borivók, boros esetek 

Olvasd el!

Díjak

  • A három kategória abszolút győztese egy all inclusive utat nyer Spanyolországba a főoldalon leírtak szerint.
  • A kategória győztesének cikke megjelenikhungarianwines.eu weboldalon.
  • A kategória győztese elektronikus „érmet” kap, amelyet megjelentethet a győztes cikk mellett, illetve a cikket közlő weboldal vagy blog főoldalán.
  • A kategória győztese egy prémium borcsomagot kap az Agrármarketing Centrum jóvoltából.
  • A kategória győztese részt vehet az augusztus 17–21-i study touron, amely tartalmazza a transzfert a helyszínek között, a szállást, az étkezéseket és a kóstolókat. A study tour kiemelt helyszíne a díjátadó.
  • A kategória mindegyik döntőse (beleértve a győztest is) kap egy-egy borcsomagot az Agrármarketing Centrum jóvoltából.
  • A kategória mindegyik döntőse meghívást kap az augusztus 19-i díjátadó rendezvényre, a Siklósi Várba. 

Zsűritagok

Aliz
Jármai-Németh Alíz

Korábbi munkahelyein és pozícióiban volt lehetősége, hogy a bor világát a lehető legkülönbözőbb aspektusokból ismerje meg. Olaszországban a borturizmussal ismerkedett meg közelebbről, a Veritasnál kereskedelmi tapasztalatot szerzett, csúcséttermek sommelier-jeként pedig kommunikációs és kóstolási készségeit fejleszthette. Jelenleg az Agrármarketing Centrum borágazati projektmenedzsere, feladatai pedig tevékenységek egészen széles körét ölelik fel a filmforgatás levezénylésétől a távoli országokban szervezendő borbemutatókig.

ORSI
Decsi Orsolya

Jogászként végzett, a paragrafusok szövegét mégis túl karcosnak találta az élet finomságaihoz. A Gastro Boutique nevű kétszemélyes formációban boros címkék grafikai tervezésével is foglalkozik, beleértve a borleírásokat. „Így mindig az a pimasz érzésem támad, hogy nem pusztán csak élvezetből kortyolok, a pillanatnyi élményeim manifesztálódnak egy címkén vagy egy blogban. Szeretek élvezetből főzni, ízekkel és szavakkal varázsolni – főzős oldalunk, a Spireats is így született. Ha éhesek vagyunk, csak ízekre vágyunk, nem mennyiségre. Szintúgy a boroknál és az emberi kapcsolatoknál. Ezt az ízt fogom keresni az írásokban is, mert ez az, ami ismerős, otthonos, amire kinyílik a lelkünk, mint a kínai virágzó tea rózsaszín szirmai.”

Nemeth Agnes
Németh Ágnes

Közel 20 éve foglalkozik borral, 12 évig a VinCE Magazin főszerkesztője és a VinCE Budapest Wine Show főszervezője volt, most pedig az angolul magyar borokat népszerűsítő Hungarianwines.eu tulajdonos-főszerkesztője. Nemzetközi versenyek gyakori zsűritagja, nemzetközi konferenciák rendszeres előadója, számos projekt ötletgazdája – többek közt jelen versenyé. A Millesima Blog Award verseny 2017-es győztese wine report kategóriában. A hazai borturizmusért tett szolgálatai miatt Pro Turismo díjat kapott.


Hungarianwines Follow us on instagram

Made with love by Nemos Creative Ltd.