Hungarianwines.eu – minden a magyar borról, angolul

Photo: Jakabfoto.com

Döntősök

Balla Bence

Nézd meg!

Ercsey Dániel

Nézd meg!

Kielmayer Kristian

Nézd meg!

Díjak

  • A négy kategória abszolút győztese egy all inclusive utat nyer Spanyolországba a főoldalon leírtak szerint.
  • A kategória győztesének cikke megjelenik a hungarianwines.eu weboldalon – amennyiben magyar bor a cikk témája.
  • A kategória győztese elektronikus „érmet” kap, amelyet megjelentethet a győztes cikk mellett, illetve a cikket közlő weboldal vagy blog főoldalán.
  • A Hungarianwines.eu kategória győztese egy 3 palackos borválogatást kap a magyar borokkal.
  • A Hungarianwines.eu kategória győztese részt vehet az augusztus 23–26-i study touron, amely tartalmazza a transzfert a helyszínek között, a szállást, az étkezéseket és a kóstolókat. A study tour kiemelt helyszíne Erdőbénye, a Béres Szőlőbirtok otthona..
  • A Hungarianwines.eu kategória döntősei kapnak egy-egy 2 palackos borcsomagot magyar borokkal.
  • A kategória mindegyik döntőse meghívást kap az augusztus 25-i díjátadó rendezvényre a Pannonhalmi Főapátsági Pincészetbe.

Jury members

Kemény Gabriella

Költő és PR szakember, óriási borrajongó, a Z generáció büszke tagja. A Zsebuniverzum című kötete után nemrég megjelent a Más világok című második verseskötete. Jelenleg az Egyesült Királyságban él. „Mint a Teleki Borcsalád (Csányi Pincészet) és a CEWI boriskola közösségi média menedzsere, az életem többek között arról is szól, hogy minél izgalmasabban meséljek el történeteket a fiatal generációknak.”

Tomcsányi Árpád

A Színház és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorkészítő szakán diplomázott, majd néhány év film és videókészítő szabadúszás után jelenleg egy nagyobb informatikai cégben vállalati komunikációval és videókészítéssel foglalkozik. Mindeközben Soós István szőlész-borász képzése és a WSET felsőfokú tanfolyama után saját családi borászatában kezdett dolgozni. Feleségével és három gyermekével Somló hegyen élnek és 2,5 hektáros Demeter minősített szőlőjükből évi kb 6000 palack natúr bort készítenek.

Németh Ágnes

Közel 20 éve foglalkozik borral, 12 évig a VinCE Magazin főszerkesztője és 8 évig a VinCE Budapest Wine Show főszervezője volt, 2016 óta pedig az angolul magyar borokat népszerűsítő Hungarianwines.eu tulajdonos-főszerkesztője. „Izgalmas kihívás a folyton változó világ. Ahogy pályám elején elbűvölt a nyomtatott sajtó, most ugyanúgy lelkesedem az online iránt, a videó pedig csodálatos lehetőség arra, hogy borokról meséljünk.”


Hungarianwines Follow us on instagram

Made with love by Nemos Creative Ltd.