REKONTIR – az álomgyár

Az elmúlt 20 évben a REKONTIR 261 projektet vitt végig A-tól Z-ig, ezzel 98 partner álmait valósította meg.

A REKONTIR BPM Kft. a cégcsoport egyik alappillére; 2007-es megalakulása óta több mint 100 borászatokhoz, borvidékekhez, turizmushoz, logisztikához, ipartelepítéshez, élelmiszeriparhoz és innnovációhoz kapcsolódó projekt megvalósításában vettünk részt. A cégünk tevékenysége hitelügyintézést, teljes projektbonyolítást, kifizetési kérelmek elkészítését és összeállítását, valamit több éven át tartó komplex üzleti tanácsadást takar.
A REKONTIR BPM Kft. és a cégcsoport többi tagjának szakmai tevékenysége olyan egyedülálló, egy uniós projekt minden megvalósítási fázisára kiterjedő szolgáltatási portfóliót takar, mely megkülönbözteti és kiemeli cégünket a hazai versenytársak közül.
A REKONTIR BPM Kft. ügyvezetője 2012-ben elnyerte az Év Vállalkozója címet.
www.rekontir.hu

Döntősök

Bánlaki D. Stella

Szeretnék egy hordó saját bort

Olvasd el!

Kalmár Borbála

Jóízű elegancia: bohém művészet a Szent György-hegyen

Olvasd el!

Sándor Zsolt

A miskolci borász álma (Sándor Zsolt Organikus Szőlőbirtok és Pincészet)

Olvasd el!

Díjak

Zsűritagok

Zoli
Szabó Zoltán

Első generációs szőlő- és bortermelőként tevékenykedem a Pécsi Borvidéken kicsiny birtokomon. Ez azt jelenti, hogy magam is fogyasztói oldalról érkezem, legtöbbet a kóstolási tapasztalatokból profitáltam. Jó pap pedig holtig tanul, ami pont kapóra jön a borral kötött sírig tartó szerelmemben. Alkalomadtán én is írok borról vagy bor kapcsán, gondolom itteni előéletem alapozza meg zsűritag státuszomat, örömmel mondtam igent a megtisztelő felkérésre.

Nemeth Agnes
Németh Ágnes

Közel 20 éve foglalkozik borral, 12 évig a VinCE Magazin főszerkesztője és a VinCE Budapest Wine Show főszervezője volt, most pedig az angolul magyar borokat népszerűsítő Hungarianwines.eu tulajdonos-főszerkesztője. Nemzetközi versenyek gyakori zsűritagja, nemzetközi konferenciák rendszeres előadója, számos projekt ötletgazdája – többek közt jelen versenyé. A Millesima Blog Award verseny 2017-es győztese wine report kategóriában. A hazai borturizmusért tett szolgálatai miatt Pro Turismo díjat kapott.

Csaba
Rádler Csaba

2015 óta tagja a magyar borászati fejlesztések szakértőjeként ismert REKONTIR Cégcsoport csapatának. Szereti a kihívásokkal járó komplex feladatokat, gyakran feszegeti a határokat a magán és szakmai életben egyaránt. „Jót s jól” vallja a borok és pezsgők világáról is. Szerencsésnek mondja magát, mert egy különlegesen erős csapattal segítik a magyar minőségi borászatok jelentős részét, Villánytól-Szekszárdig, a Balatontól egészen akár Tokajig és jónéhány nemzetközi ügyfelük is akad. A folyamatos fejlődésben, valamint a kapcsolatépítés fontosságában hisz. Közel 20 éve ismerkedik hazai és nemzetközi borvidékek remekeivel. Ezért is örül, hogy sikeres ügyfelekkel dolgozhat együtt kiemelt borászati projekteken.