REKONTIR – az álomgyár

Az elmúlt 20 évben a REKONTIR 261 projektet vitt végig A-tól Z-ig, ezzel 98 partner álmait valósította meg.

A REKONTIR BPM Kft. a cégcsoport egyik alappillére; 2007-es megalakulása óta több mint 100 borászatokhoz, borvidékekhez, turizmushoz, logisztikához, ipartelepítéshez, élelmiszeriparhoz és innnovációhoz kapcsolódó projekt megvalósításában vettünk részt. A cégünk tevékenysége hitelügyintézést, teljes projektbonyolítást, kifizetési kérelmek elkészítését és összeállítását, valamit több éven át tartó komplex üzleti tanácsadást takar.
A REKONTIR BPM Kft. és a cégcsoport többi tagjának szakmai tevékenysége olyan egyedülálló, egy uniós projekt minden megvalósítási fázisára kiterjedő szolgáltatási portfóliót takar, mely megkülönbözteti és kiemeli cégünket a hazai versenytársak közül.
A REKONTIR BPM Kft. ügyvezetője 2012-ben elnyerte az Év Vállalkozója címet.
www.rekontir.hu

Döntősök

Bánlaki D. Stella

Szeretnék egy hordó saját bort

Olvasd el!

Kalmár Borbála

Jóízű elegancia: bohém művészet a Szent György-hegyen

Olvasd el!

Sándor Zsolt

A miskolci borász álma (Sándor Zsolt Organikus Szőlőbirtok és Pincészet)

Olvasd el!

Díjak

Zsűritagok

Zoli
Szabó Zoltán

Első generációs szőlő- és bortermelőként tevékenykedem a Pécsi Borvidéken kicsiny birtokomon. Ez azt jelenti, hogy magam is fogyasztói oldalról érkezem, legtöbbet a kóstolási tapasztalatokból profitáltam. Jó pap pedig holtig tanul, ami pont kapóra jön a borral kötött sírig tartó szerelmemben. Alkalomadtán én is írok borról vagy bor kapcsán, gondolom itteni előéletem alapozza meg zsűritag státuszomat, örömmel mondtam igent a megtisztelő felkérésre.

Nemeth Agnes
Németh Ágnes

Közel 20 éve foglalkozik borral, 12 évig a VinCE Magazin főszerkesztője és a VinCE Budapest Wine Show főszervezője volt, most pedig az angolul magyar borokat népszerűsítő Hungarianwines.eu tulajdonos-főszerkesztője. Nemzetközi versenyek gyakori zsűritagja, nemzetközi konferenciák rendszeres előadója, számos projekt ötletgazdája – többek közt jelen versenyé. A Millesima Blog Award verseny 2017-es győztese wine report kategóriában. A hazai borturizmusért tett szolgálatai miatt Pro Turismo díjat kapott.

Csaba
Rádler Csaba

2015 óta tagja a magyar borászati fejlesztések szakértőjeként ismert REKONTIR Cégcsoport csapatának. Szereti a kihívásokkal járó komplex feladatokat, gyakran feszegeti a határokat a magán és szakmai életben egyaránt. „Jót s jól” vallja a borok és pezsgők világáról is. Szerencsésnek mondja magát, mert egy különlegesen erős csapattal segítik a magyar minőségi borászatok jelentős részét, Villánytól-Szekszárdig, a Balatontól egészen akár Tokajig és jónéhány nemzetközi ügyfelük is akad. A folyamatos fejlődésben, valamint a kapcsolatépítés fontosságában hisz. Közel 20 éve ismerkedik hazai és nemzetközi borvidékek remekeivel. Ezért is örül, hogy sikeres ügyfelekkel dolgozhat együtt kiemelt borászati projekteken.


Hungarianwines Follow us on instagram

Made with love by Nemos Creative Ltd.