Egy 270 éves márka jól mutat az asztalon!

Villeroy & Boch borospoharak és egyebek

A Titanic fedélzetén Villeroy & Boch porcelánból kortyolták utolsó teájukat az elegáns utasok, a Vatikánban őszentsége asztalán V & B tányérok sorakoznak, az Orient expresszen pedig V & B csészéből kortyolt elgondolkozva Agatha Christie, híres regényét tervezve. Az I. Hungarianwines Gettogether vendégei pedig az etyeki Amfiteátrumban kerülhettek egészen közel egy V & B-termékhez: ez volt a Dajar Horeca által biztosított kétféle borospohár egyike, amelyik népszerűbbnek bizonyult, és amelyikből tökéletesen lehetett kóstolni.

 

Sztárszerepben

Egy bizonyos François Boch Luxemburgban, Nicolas Villeroy pedig a szomszédos Németországban kezdett el porcelánt gyártani. A két konkurens cég idővel a lehető legjobb lépésre szánta el magát: egyesültek. Ennek immár 270 éve, azóta a Villeroy & Boch a világ egyik vezető porcelángyártójává lépett elő közel 10 000 dolgozóval, több mint 700 millióeurós forgalommal. A minőségi Villeroy & Boch termékek a múlt században is a legelőkelőbb asztalok díszei voltak, ma pedig a mozivásznon vagy a tévé képernyőkön is feltűnnek olyan produkciókban, mint az Ocean’s 11 vagy a Kevin Spacey főszereplésével vetített Kártyavár című sorozat.

A Dajar hozza el hozzánk

Etyeki rendezvényünkön nagyon megszerettük a kecses, elegáns vonalvezetésű poharat, és a sommelier vendégek is kifejezetten érdeklődőek voltak. Magyarországon a Villeroy & Boch

forgalmazója a Dajar Horeca Kft., amely itthon talán még versenytársainál kevésbé ismert, Lengyelországban azonban már 1989 óta működik, és piacvezető szerepet tölt be Közép-Európában a vendéglátó- és szállodaipari fogyóeszközök területén. Több ezer terméket forgalmaznak, sőt saját termékeket is gyártanak. Itthon versenyképes árainak és széles termékpalettájának köszönhetőn a Dajar Horeca Kft. egyre több szálloda és étterem számára szállít olyan márkákat, mint az itt bemutatott Villeroy & Boch, az Ambition, az Arcoroc, a Bauscher vagy a Sola.

A teljes választék itt található


Hungarianwines Follow us on instagram

Made with love by Nemos Creative Ltd.